keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

Onnin päivä

Ihan alkuun varoitus siitä, että tämän päivän merkintä ei sisällä mitään vaaleihin tai politiikkaa liittyvää, vaan on ainoastaan itsekästä hehkutusta uudesta kodista.

Tänään on siis Onnin nimipäivä, joten haluan kirjoittaa yhdestä onnellisesta asiasta. Sain tänään vihdoin avaimet uuteen kotiini. Uskon, että tulen olemaan siellä onnellinen. Siitä huolimatta, että kaikista kolmesta ikkunastani on näkymä suoraan Giganttiin. No, toisessa suunnassa on sentään tarjolla Ahveniston ulkoilumaastot. Hiihtoladutkin ovat nyt niin lähellä, että enää ei voi keksiä tekosyitä hiihtämättömyydellekään. Kieltämättä matka moneen paikkaan, kuten OKL:lle, rautatieasemalle ja keskustaan pitenee. Taitaa olla ohi se aika, kun saattoi yöllä kävellä baarista kotiin. Luulisin kuitenkin, että siihen ne haittapuolet sitten jäivätkin.

Vastavalmistuneet kaksikerroksiset pientalot muodostavat viihtyisän pihapiirin. Tuli mukava leirifiilis mieleen kun lähes kaikkien asuntojen asukkaat samaan aikaan tyhjensivät tavaroita autoistaan muuttoa tehden. Vähän haikeana katselin muuttavia ihmisiä. Oma muuttoni siirtyy nimeltä mainitsemattomasta syystä muutamalla viikolla eteenpäin. Kahden asunnon vuokran maksaminen samassa kuussa käy kyllä aikalailla rahapussin päälle. Enpä uskalla edes ajatella maaliskuun asumiskustannuksia. Tarkalleen ottaen muuttoni on lauantaina 24.3., joten tervetuloa muuttotalkoisiin! Mitä enemmän porukkaa, sitä nopeammin saada tavarat sisään ja päästään saunomaan:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heip! Kaikkea sitä verkosta löytyy, kun vanhoja luokkatovereitakin! Hirmusti onnea vaalitaistoon ja uuteen kämppään myös! Valitettavasti oon väärässä vaalipiirissä, joten tuen on jäätävä henkiseksi ;)

Ulla kirjoitti...

Kiitos tuesta:) Voishan sitä vaikka joskus ihan oikeesti nähdäkin.. Täytyy kutsua sut kyläilemään.

Venla kirjoitti...

Koskas ne on ne oikeat tuparit? :) Valitettavasti en pääse tuolloin auttamaan, olen Helsingissä.

Vielä tsemppiä viimeisiin päiviin! Sain tuossa kuulla, että lähisukulaiseni äänestääkin Pirkanmaan sijaan Hämeessä, joten ankara lobbaus numeron 22 puolesta on nyt käynnissä :)

Ulla kirjoitti...

Vastaan tuohon tuparikysymykseen vaalien jälkeen, mutta eiköhän ne kevään aikana saada pidettyä:)

Jatka lobbausta samaan malliin!