keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Uuden vuoden alku on hyvä syy aloittaa blogin pitäminen. Varsinkin, kun vuodestani 2007 on melko varmasti tulossani elämäni tähänastisista vaiheikkain. Jo keväällä on tapahtumassa monta mielenkiintoista asiaa. Tärkeimpänä niistä tietysti maaliskuun eduskuntavaalit, joissa olen olen SDP:n ehdokkaana Hämeen vaalipiirissä. Ehdolla olen ensimmäistä kertaa. Innolla ja välillä kauhullakin odotan tulevia kuukausia. Koska lähestulkoon kaikki on uutta, kohtaan ja teen päivittäin asioita, joita en ole ennen tehnyt. Välillä se on toki rankkaakin, mutta enimmäkseen kovin innostavaa. Ennen kaikkea tämä on mahdollisuus oppia uusia asioita ja tavata uusia ihmisiä. Tavoitteena on tietysti tulla valituksi kansanedustajaksi, mutta myös tehdä hyvä kampanja oman itseni ja puolueeni vuoksi.

Maaliskuussa olen myös muuttamassa uuteen asuntoon. Muuttaminen itsessään ei ole lempipuuhaani, mutta on ihanaa päästä asumaan vasta valmistuneeseen taloon. Ja parasta on se, että saan oman saunan. Tuskinpa sitä sähkönkulutuksen vuoksi tulee usein lämmitettyä, mutta kylmän talvipäivän jälkeen on mukavaa kutsua kavereita saunomaan. Vanhaa kotiani tulee todennäköisesti ikävä. Siellä on ollut hyvä asua viimeiset kaksi vuotta. Serkkuni Katri on varmasti maailman paras ja ymmärtäväisin kämppis, kun en aina ole ehtinyt tai muistanut imuroida tai viedä roskia. Parasta on kuitenkin ollut se, että Katrin kanssa saa aikaan keskustelun (tai väittelyn) aiheesta kuin aiheesta.

Vaalien lisäksi kevääseeni kuuluu opiskelua. Muutamia kursseja joudun jättämään nyt käymättä, mutta jostain välistä yritän löytää aikaa myös opiskelulle. Keväällä jatkuva opetusharjoittelu on asia, jota odotan kovasti. Syksyn aikana yllätyin taas iloisesti siitä, kuinka mukavaa opettaminen on. Harjoitteluluokkani on ollut mahtava ja lapset mielettömiä persoonia. Usko siihen, että minusta tulee hyvä opettaja, vahvistuu hetki hetkeltä.

Tämän blogin tarkoituksena on näin ollen toimia päiväkirjanani, jossa kerron itsestäni ja ajatuksistani vaalikampanjoinnin tiimellyksessä. Vaalit eivät tietenkään ole koko elämä, joten muistakin tapahtumista ja asioista tulen kirjoittamaan. Välillä tiukkaa asiaa, toisinaan turhempia jorinoita. Blogini tietysti jatkuu maaliskuun vaalien jälkeen, kävi vaaleissa miten tahansa.

Ei kommentteja: